Sykkel 2022

Sykkelaktiviteter i Askim

Bli med på en sykkelskole med mange morsomme og varierte aktiviteter. Her skal vi prøve oss på alt fra terrengsykling til pumptrackbane.

Smaalenene sykkelklubb gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer sommerskole i Askim. Her blir det fart og spenning med mange varierte aktiviteter med sykkelen i fokus. Ta med din egen sykkel og møt opp på pumptrackbanen i Askim. Vi stiller med erfarne instruktører og har noen ekstra sykler til utlån om det trengs.

I løpet av kurset vil vi prøve oss på pumptrackbanen med ekte BMX-sykler som vi har til utlån, det vil bli stisykling, rullesykling på elite racere, terrengsykling og mye mer. Det vil bli utdeling av premier og "giveaways" underveis gjennom kurset.

Alder Gutter og jenter i alderen 10-14 år
Sted Pumptrackbanen ved Askimhallen. Oppmøte uansett vær
Tid

Mandag 11. juli - torsdag 14. juli, kl. 10.00-14.00 hver dag.
Du kan velge om du ønsker å delta alle fire kursdagene eller kun en av dagene, gi beskjed ved påmelding. 

Pris

Gratis

Påmelding Innen 1. juli, påmelding gjør du ved på gå inn her. Gi beskjed ved påmelding dersom du trenger å låne sykkel. Påmelding må inneholde navn, adresse, mobilnummer, epost og alder. 
Utstyr

Vanlig trengingstøy. Ta med sykkel og hjelm, drikke og matpakke. Vi har noen sykler til utlån for de som trenger dette, gi beskjed om dette ved påmelding. 

 

 

Del: