Tennis2022

Sommertennis i Mysen

Mysen Tennisakademi AS inviterer til sommerTennis for barn og unge!

Velkommen til Mysen Tennisakademi's SommerTennis!

Dette er for de som er født 2016-2009. Vi deler opp i grupper etter alder og nivå. Vi inviterer til sommertennis der vi først og fremst spiller tennis, men også squash, bordtennis, badminton sammen med annen lek og moro! Vi tilpasser trening og lek til alder og nivå. Vi har profesjonelle trenere som vil gi alle barna supre dager med mestringsfølelse og moro.

 Alle som skal gå på kurs/treninger på MTA må vanligvis være medlem i Mysen Tennisklubb, men for å være med på sommerleir trenger man ikke å være medlem. Har du likevel lyst til å bli medlem så er det bare å gå inn på www.mysenrackethall.no for å registrere medlemskap. Når barn er medlem så kan de spille så mye de vil gratis på utendørsbanene:-)

Velkommen til spennende dager!

Alder

For gutter og jenter 6-13 år, vi deler opp grupper etter alder og nivå

Sted

Mysen Rackethall  www.mysenrackethall.no

Tid

Uke 25: mandag 20. juni til fredag 24.juni kl. 10.00-15.00
Uke 32: mandag 8. august til fredag 12.august kl. 10.00-15.00

Hver dag fra kl.10.00-15.00
(oppmøte mellom kl. 09.00-10.00). 

Pris

Kr 495,- pr. ukeskurs mandag til fredag.

Det gis 10% søskenrabatt eller 10% rabatt om man er med på begge ukene. Faktura blir sendt ut på mail eller Vipps/nettbank.

Påmelding

Påmeldingsfristen er egentlig 1.juni, men om vi har plass, så er det mulig å melde seg på etter det. For påmelding gå inn på denne påmeldingssiden. 
Ved påmelding godkjennes det at det kan tas bilder som brukes på vår hjemmeside eller Facebook, men selvfølgelig uten navn om det ikke er avtalt noe annet. Gi oss beskjed om dette ikke er ønskelig, så tar vi hensyn til det.
Ved spørsmål ta kontakt med Hovedtrener Andreas Hammer Haugteien på e-post andreas@mysentennisakademi.no eller på tlf 45157000.

Utstyr

Ha på treningstøy, shorts, skjørt ol. og ha med vannflaske og matpakke. Racket kan lånes gratis eller kjøpes med 20% rabatt for de som går på SommerTennis.
Ta med egen racket om du har.

Del: