Askim-rideskole2

Ridekurs i Askim

Askim Rideklubb inviterer til ridekurs på Trippestadbanen. Her er alle velkomne, både nybegynnere og erfarne elever. 

 

Askim Rideklubb er et autorisert ridesenter med erfarne og utdannede instruktører. Vi har snille hester av forskjellige størrelser og utdanningsnivåer, så vi har noe som passer for alle. Vi underviser i ridning, hestestell, stallstell og andre hesterelaterte aktiviteter. Vi setter sikkerhet i høysetet. Kurset avholdes i vårt anlegg på Trippestad og vi har også et ridehus og stort uteområde å boltre seg rundt på. 

Ridning gir deg god kontakt med dyr, nærhet med naturen, mye mosjon, frisk luft og ikke minst omgang med andre hesteinteresserte barn og ungdom. 

Vi deler elevene inn i forskjellige nivåer, så kurset passer for nybegynnere, litt øvede (kan trave alene) og øvede (kan galoppere og hoppe små hinder).

Uke 25 og 32 vil vi også ha kurs for videregående elever etter det ordinære kurset. Her rir vi dressur og sprang, kanskje også litt terreng. For å kunne delta på dette kurset, må man kunne ri LC dressur, 60 cm sprang og være trygg på oppsaling og ri hesten i alle gangarter ute. 

Alder Ordinærkurs: fra 7 år og oppover
På videregående kurs: fra 11 og oppover
Sted Askim Hestesportsenter, Trippestadveien 26, 1814 Askim
Tid

Ordinærkurs for nybegynnere og øvede:
Uke 25: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10.00 - 13.00
Uke 26: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10.00 - 13.00
Uke 32: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10.00 - 13.00

Kurs for videregående elever:
Uke 25: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl 13.30-15.30
Uke 32: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 13.30 - 15.30

Pris

Ordinærkurs for nybegynnere og øvede: kr 1990,- pr.person for fire dager.
Kurs for videregående elever: kr 1200,- pr.person for fire dager.
Faktura sendes før kursoppstart. Kurset må betales før kurset starter, og kvittering skal framlegges på første oppmøtedag.

Påmelding På e-post til rideskolen@askimrideklubb.no innen 10. juni
Utstyr Klær etter vær og føre. Ridning foregår først og fremst innendørs, men andre aktiviteter kan være ute. Ha på bukser og sko/støvler med hæl så ikke stigbøyler sklir inn på foten. Du kan ta med lettere sko som kan brukes under de andre aktivitetene om det ønskes (ikke gloggs eller sandaler). Alle må ha hansker på hendene og bukser å ri med. Vi har utstyr til utlån, men ønsker at dere kommer med eget utstyr om mulig. Ta med mat og noe å drikke. 

 

 

 

 
Del: