Askim-rideskole2

Ridekurs i Askim

Askim Rideklubb inviterer til ridekurs på Trippestadbanen. Her er alle velkomne, både nybegynnere og erfarne elever. 

 

Grunnet den spesielle tiden med Covid-19 har rideskolen endret sitt tilbud denne sommeren.  Derfor vil rideskolen denne sommeren gi et ridetilbud der elever kommer for å ri en time hver ettermiddag mellom kl. 15.00 - 19.00. Vi deler gruppene inn etter nivåer, så eksakte tider vil dere få etter hvert. Alle nivåer kan delta, så sant restriksjonene ikke er altfor strenge.

Dette blir et intensivt kurs med ridning i fire dager. Det vil for videregående elever være to dager dressur og to dager sprang. For de andre nivåene vil det variere. Det vil ikke bli noe hestestell, da vi fremdeles begrenser mennesker inn i stallen.

Askim Rideklubb er et autorisert ridesenter med erfarne og utdannede instruktører. Vi har snille hester av forskjellige størrelser og utdanningsnivåer, så vi har noe som passer for alle. Vi underviser i ridning, hestestell, stallstell og andre hesterelaterte aktiviteter. Vi setter sikkerhet i høysetet. Kurset avholdes i vårt anlegg på Trippestad og vi har også et ridehus og stort uteområde å boltre seg rundt på. 

Ridning gir deg god kontakt med dyr, nærhet med naturen, mye mosjon, frisk luft og ikke minst omgang med andre hesteinteresserte barn og ungdom. 
 
Vi ønsker alle velkomne, nybegynnere og øvede elever. Under ridning skal man ha bukser og støvler/ høye sko med liten hæl. Du kan ta med lettere sko som kan brukes under de andre aktivitetene om det ønskes. 

Alder Fra 7 år og oppover
Sted Askim Hestesportsenter, Trippestadveien 26, 1814 Askim
Tid

Pris uke 25: mandag, tirsdag, torsdag og fredag

Pris uke 26: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag

Pris uke 32: mandag, tirsdag, torsdag og fredag

Pris Kr 1200,- pr.person for fire dager. Faktura sendes før kursoppstart. Kurset må betales før kurset starter, og kvittering skal framlegges på første oppmøtedag.
Påmelding På e-post til rideskolen@askimrideklubb.no innen 15. juni
Utstyr Ha på bukser og sko/støvler med hæl så ikke stigbøyler sklir inn på foten. Alle må ha hansker på hendene og gjerne hjelm og vest. Vi har utstyr til utlån, men ønsker at dere kommer med eget utstyr om mulig.
Ta med mat og noe å drikke.

 

 

 

 
Del: